2016. február 25., csütörtök

GV18 vízálló okosóra,, karóra NFC - s mobil - Jelenlegi ára: 9 900 Ft


Ez az exkluzív Aplus GV18 vízálló Bluetooth okosóra és kártyafüggetlen, kamerás, 4 sávos GSM telefon a népszerű forma és a legmodernebb technológia találkozása. De nem csupán önálló telefon a csuklóján, hanem mobiltelefonja tökéletes társ, partner a sportban, az egészséges életmódban és az élet sok egyéb területén.
Főbb tulajdonságok:
Telefon funkciók: Önálló GSM/GPRS 850/900/1800/1900 MHz - es telefon, hívások rögzítése, telefonkönyv, hívások kihangosítása, kihangosított telefonhívások Bluetooth kapcsolaton keresztül a telefonnal.
Bluetooth funkció: az óra Bluetooth V3. 0, - at használ, így kiválóan együttműködik az okostelefonok 99 százalékával
SMS: SMS - ek fogadása és küldése az órával és a telefonra érkező SMS, Twitter, Facebook üzenetek szinkronizálása - így azok az órán is megnézhetőek és megválaszolhatók. Ez a szinkronizáló funkció c! sak androidos telefonokkal működik!
NFC: Az NFC funkció gyors kapcsolatot tesz lehetővé az óra és az NFC - vel rendelkező mobiltelefon, vagy más eszközök között.
Elvesztés elleni funkció: Csengéssel, vagy rezgéssel jelzi, ha a telefon 5 - 10 méternél távolabb kerül az órától, így nehezebb azt elveszíteni, illetve ellopni!
Telefonkeresési funkció: Ha nem találja a telefonját, ezzel könnyedén megkeresheti Ez a funkció csak androidos mobilokkal működik!
"Pihenési" funkció: Az óra figyelmezteti egy kis pihenésre, hogy ne fáradjon túlzottan el!
Távoli fényképezés funkció: Fényképeket készíthet nem csupán az óra 1. 3 megapixeles kamerájával, hanem vezérelheti arról mobilja kameráját is így akár az egész családról készíthet felvételeket mások segítsége nélkül. Ez a funkció csak androidos mobilokkal, működik!
Értesítési funkció: Amikor a mobilja valamily! en értesítést küld, az órája figyelmezteti Önt erre. ! Így soha nem fog egyet sem elmulasztani közülük még egy hangos partban sem! Ez a funkció csak androidos telefonokkal működik!
Szórakozás: Zene és videó - MP3MP4 - lejátszása Bluetooth kapcsolattal a telefonon.
Hívások jelzése csengéssel és vibrálással
idő kijelzése 3 választható módon.
Lépésszámláló, megtett távolság mérése és rögzítése, kalória számítás,
Alvásfigyelés, az adatok rögzítése az órában.
Ébresztőóra, naptár, a naptár eseményeinek szinkronizálása a telefonnal
Stopperóra, számológép, képnézegető, hangrögzítő
Vízállóság: Figyelem! Ez a funkció csak a mindennapi használatra vonatkozik. Lehet kezet mosni, mosogatni, sportolni az óra viselése közben, ellenáll egy heves zápornak, az izzadságnak, de nem lehet például úszni a viselése közben!  
Főbb technikai Jellemzők:
Márka: Aplus
Tipus: GV18
Há! lózat: Négysávos GSM (850/900/1800/1900MHz ) 
Processzor: 533MHz, MTK6260A
Memória: 128MB ROM +64MB RAM
Memória bővíthetőség: TF kártyával legfeljebb 32GB -ig
Bluetooth: Ver. 3. 0
Kamera: 1. 3 megapixel
Kijelző: 1. 54" inch - 4 cm - átmérőjü 240X240 pixel felbontású TFT HD LCD kapacitív érintő kijelző
Szín: fekete, fehér
Tok anyaga: cink ötvözet 
Nettó súly: 65 gramm
Akkumulátor teljesítménye: 450mAh
Normál müködés ideje: 2 nap
Készenléti idő: 5 nap
A csomag tartalma:
1 X GV18 Bluetooth okosóra
1 X Kezelési Utasítás 
1 X USB kábel
A csomag mérete: 140 x 75 x 60mm
A csomag súlya: 200 gramm
Valamennyi felmerülő kérdésre szívesen válaszolok, de kérdezz a megrendelés Előtt!!! Természetesen az esetleges problémák megoldásában is segítek!
Annak érdekében, hogy ne kelljen negatív értékelést a! dnom kérek minden vásárolni szándékozót, CSAK a szállítási é! s fizetési feltételek elolvasása után licitáljon, illetve vásároljon és az aukció lezárását követően 3 napon belül jelentkezzen, valamint 7 napon belül fizesse ki az áru ellenértékét  - természetesen csak akkor, ha más határidőben előzetesen nem állapodunk meg!


Jelenlegi ára: 9 900 Ft
Az aukció vége: 2016-02-29 19:33 . GV18 vízálló okosóra,, karóra NFC - s mobil - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése