2016. március 25., péntek

Frontline Combo M 10-20 kg 1 ampulla - Jelenlegi ára: 3 660 Ft

Bármely 5db Frontline Spot on vagy Frontline Combo vásárlása esetén 1db bolhafésűt adunk ajándékba!!!
A Frontline Combo a környezetben található összes bolha fejlődési alakot kiírtja!
Bolha kullancs és szőrtetvek elleni készítmény kutyáknak.
Oldat, külsőleg a bőr spot on kezelésére, ektoparazita irtószer kutyák részére
Javallat: Bolhák és kullancsok elleni, továbbá Trichodectes canis, Heterodoxus spiniger, Linognatus setosus (tetvek), cheyletiella fajok (ragadozó atkák), Otrodectes cynotis (rühatka), és a bolha előidézte allergiás dermatitis elleni védekezésre. A fipronil hatékony a Lyme betegség vektora, az Ixodes ricinus ellen is.
Alkalmazás módja: Külsőleg, az állat bőrfelületére helyi ún. spot on alkalmazással. Egyetlen kezelés három hónapos védelmet nyújt a bolhák és egy hónapos védelmet biztosít a kullancsok ellen. Ismételt kezelésre egy hónapos időkö! zzel kerülhet sor. Alkalmazási útmutató: Egyetlen kezelésre egy pipettát vegyünk ki a bliszter csomagolásból, törjük fel a műanyag pipetta kupakját a jelölésnél. A lapockák között húzzuk szét a szőrzetet, amíg a bőr láthatóvá válik. Helyezzük a pipettát a bőrre és fújjuk ki óvatosan, hogy tartalma a bőrre két különböző helyre ürüljön ki. A szőrt hagyjuk természetes módon megszáradni. A szert lenyalásának elkerülése érdekében olyan bőrfelületen alkalmazzuk, ahol az állat nem éri el. A kezelés előtt és után 48 órával ne fürdessük az állatokat. A szer nem előzi meg, hogy a kullancsok megtámadják az állatokat, de valamennyi kullancsot megöli 24-48 órán belül, a teljes befúródás és a terjesztett betegség átadása előtt. A kullancsok elpusztulnak, majd leesnek az állatról, a néhány fennmaradó példány pedig egy enyhe csavarással eltávolítható. A kezeléssel egyidejűleg a! kutyák tartózkodási és fekvőhelyének takarítása, val! amint bolha ellenes szerrel történő kezelése.
Ellenjavallat: A kutyák kezelésére engedélyezett kiszerelések macskákon nem alkalmazhatók. A készítményt tíz hetesnél fiatalabb kutyákon ne alkalmazza. Alkoholra és inszekticid szerekre érzékeny állatot ne kezeljen.
 
Próbálja ki!!!
MEGÉRI!!!


Jelenlegi ára: 3 660 Ft
Az aukció vége: 2016-04-15 08:57 . Frontline Combo M 10-20 kg 1 ampulla - Jelenlegi ára: 3 660 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése