2016. szeptember 29., csütörtök

500m2 EGÉRRIASZTÓ SZÚNYOGRIASZTÓ IOINZÁTOR 3év GAR - Jelenlegi ára: 6 960 Ft

Állapot: bontatlan eredeti csomagolásban
Hivatalos webáruházunk kínálatából új, gyári, bontatlan termékek ÁFA-s számlával és garanciával.
Minden termékünket fix áron étékesítjük, azonnal megvásárolhatóak!
Termékjellemzők:  
3 év garancia 
500m2 5az1-ben ULTRAHANGOS + ELEKTROMÁGNESES + IONIZÁTOROS HÁLÓZATI EGÉRRIASZTÓ SZÚNYOGRIASZTÓ ROVARRIASZTÓ RÁGCSÁLÓRIASZTÓ HÁLÓZATFÜGGŐ ÁLLATRIASZTÓ LÉGYRIASZTÓ 5 év GARANCIA PestUltimate / PEST eProtect 5 in 1 multifunkciós rovar és rágcsálóriasztó.
Egyedülálló kombinált technológia:
1/ Ultrahangos
2/ Elektromágneses
3/ Vibrációs rezgés időközönként: ultrahangos: 1-4 másodpercig
4/ Beépített ionizátor légtisztító
5/ Éjszakai fény
Mentes a veszélyes gázoktól és vegyi anyagoktól. Ez a termék nem zajos, és semmilyen módon nem zavarja az embereket és háziállatok a házban. Az elektromos hullámokkal támadó kártevő riasztó hatékonyan használható egér, patkány, légy, szúnyog, hangya, csótány és más kártevők elriasztására. A készülék nem okoz zavart a TV-ben és más elektronikus berendezésekben. Egyszerűen bedugjuk a fali csatlakozó aljzatba, kiválasztjuk a megfeleő funkciót, Ultrahang ( a készülék önmagában a beltérben szétszóródó impulzusjeleket bocsát ki ), vagy elektromágneses ( a falban lévő vezetékrendszert használja kisugárzó közegként) jeleket ad ki, amit a rágcsálók és a rovarok nem viselnek el. A beépített negatív ionos ionizátor pedig a levegő tisztántartására sterilízására szolgál. A beépítettt éjszakai fény sötétben halvány irányfényként használható.
EGYÉB:
A PestUltimate® AT legújabb és legerősebb kártevő riasztó mégis, óriási ion-szivattyú teljesítménye és hangosabban ultrahang hullámok. Iskolák, szállodák és az ügyfelek vi lágszerte élvezhetik a környezet mentes h! angyák, csótányok, egerek, ezüstös, ágy hibák, százlábúak, skorpiók, és több köszönhetően az Ultimate AT.
Ellentétben az olcsóbb termékek, az Ultimate magas nyomás átalakító erőteljes ultrahangos frekvencián akár kb 500 négyzetméter. Ezek a frekvenciák nem hallhatóak emberek, ami azt jelenti, hogy élvezheti a csendet és a nyugalmat, miközben a rágcsálók és rovarok elárasztják a hangos, zavaró és kellemetlen hangot, hogy gellert falakról és a szilárd tárgyak.
5 az 1 ben: 3 LED-es funkció kijelzés és halvány éjszakai fény. Az éjszakai fény lehet ki-be kapcsolni manuálisan a kapcsoló segítségével vagy az fényérzékelő, amely bekapcsolja automatikusan a sötétben. Rezgés időközönként: ultrahangos: 1-4 másodpercig (0, 5-2 másodperc off) / mágneses hullám: 0, 5-2 másodpercig (1-4 másodperc ki). Ultrahang
Felhasznált technológiák:
Electro-Vibrawave (TM)
Elektromágn eses Technology (Powered by Electro-Vibrawave ™ )
Exkluzív Electro-Vibrawave ™ technológia a frekvencia már megtalálható a bekötési otthonában visszaverni kártevők beágyazott falak és repedések. Míg ugyanabban az időben irritálja az idegrendszert a kártevők, mint a rágcsálók és rovarok
Elektromágneses frekvenciák.
Ionos technológia
Az Ultimate Ultra-ionos technológia kiadások patakok jótékony negatív ionok a levegőben, hogy húzza a káros szennyező anyagok, baktériumok és poratkák a légkörbe, miközben hárítania minden típusú rovarok és rágcsálók.
Ez úgy működik, két módja van:
-Az ionok megjelent hasonlóak előtt kiadott közeledő vihar, ami a kártevők menedéket máshol
-Ugyanezek ionok segítenek semlegesíteni a szagokat, amelyek vonzzák a kártevők.
Hol használható az Ultimate: Az Ultimate AT könnyen kezelhető, csak dugja be egy konnektorba a konyha, hálószoba, nappali, étkező, garázs, tetőté! r, munkahelyen, vagy ahol azt szeretné, hogy taszítják kártevők.
Használja a riasztó Ultimate® AT taszítják hangyák, csótányok, egerek, ezüstös, ágy hibák, százlábúak és skorpiók (is mókusok és a denevérek, ha azok a falakon belül, vagy az otthoni).
Oldalán lévő kapcsolókkal szabályozható. VIDEO: https: //www. youtube. com/watch? v=AzyquKZgPvY
Műszaki adatok
- Elektromágneses ( fali vezetékes ) hatótávolság legfeljebb 500m2
- frekvencia: 25, 000 Hz
- Impulzusintervallum:
  Ultrahangos hullám: 1 sec. ~ 4 sec. Be, 0, 5 mp. ~ 2 mp. ki
  Az elektromágneses hullám: 0, 5 sec ~ 2 mp. be, 1 mp. ~ 4 sec. ki
- Méretek: 120 x 70 x 45 mm (kb. )
- Tápellátás: AC 230V
- Fogyasztás: 0. 8 W
- anyaga kombinációs PC + ABS + PCB műanyag
- Kb. méretei: 12, 5 x 7 x 4, 2 cm
Postaköltség és szállítási feltételrendszer fentebb a "Szállítási és garanciális feltételek" fülre kattintva
Postázás ennek a terméknek az esetében, általában 1-21 munkanap. Ideiglenes termékhiány időközben előfordulhat. Kérjük, tekintse meg webáruházunk kínálatát: http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=VEVAXKFT

Jelenlegi ára: 6 960 Ft
Az aukció vége: 2016-10-20 11:08 . 500m2 EGÉRRIASZTÓ SZÚNYOGRIASZTÓ IOINZÁTOR 3év GAR - Jelenlegi ára: 6 960 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése