2017. május 27., szombat

Dermaroller ÚJ - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Dermaroller
Választható tűméretek: lásd az első képen
Leírás:
Dermaroller-kezelés megoldja az aknés bőr és terhességi csíkok okozta gondot és a bőrfeszesítésre is megoldást nyújt, tehát a problémás bőrt képes kezelni
A dermaroller-kezelés egy kollagén indukciós terápia.
A dermaroller-kezeléssel olyan apró mikrosérüléseket okozunk, a melyekkel a bőr saját kollagén termelését aktiváljuk, és ennek hatására beindul egy természetes, bőr-regenerációs folyamat.  Dermaroller-kezeléstől tömörebbé feszesebbé válik az arc, a tág pórusok,  aknés hegek halványodnak, eltűnnek. Dermaroller-kezelés hatására megindul a sejtosztódás folyamata és felgyorsul a nyirokrendszer tisztító mechanizmusa, a fokozódó kollagén termelődés által javul a bőr vízmegkötő képessége: az eredmény: simább, fiatalosabb, kipihentebb arc!
Másképpen fogalmazva az életkor előrehaladtával beinduló megereszkedés lassítható, sőt részben visszafordítható (bőrfeszesítés). Ezen kívül óriási jelentőségű, hogy fiatal férfiak és nők arcán kialakult atrófiás (besüppedő),  aknés (pattanásos) eredetű hegek is jelentősen javíthatóak dermaroller-kezeléssel. A narancsbőr és terhességi csíkok kezelési terápiájában is eredményes kiegészítő lehet. Nem kell félni, a dermaroller sok apró, szinte mikroszkopikus tűje alig vagy egyáltalán nem okoz vérzést. Az estleges bőrpír is néhány órán belül elmúlik.
A dermaroller kúraszerű használata alkalmas bőrfeszesítésre, ráncok és májfoltok halványulnak, a bőrhibák, mint az aknés hegek, tág pórusok,  terhességi csíkok eltűnnek.
A dermaroller sikeresen alkalmazható az alábbi problémás bőrök kezelésénél :
- aknék, hegek és műtéti hegek kezelésére
- mély ráncok eltüntetésére, halványítására
- terhességi csíkok,  elhízási csíkok eltüntetésére
- narancsbőr csökkentésére
- atrófiás hegek kezelésére
- száraz bőr kezelése
- megereszkedett, petyhüdt bőr kezelésére az egész testen
- ráncok (különösen a száj körül és szarkalábaknál)
- tág pórusok kezelésére
- bőrfeszesítés, lifting kezelésre
- bárányhimlő után visszamaradt kis besüppedésekre
- pigment hiányosságnál (hipo pigmentáció) melynek eredménye hegesedés
- öregségi foltok
Sok orvosi tanulmány kimutatta, hogy a dermaroller-kezelés problémás bőröknél legalább olyan hatékony, mint a kémiai hámlasztás vagy a mikrodermabrázió.
A termék külföldről érkezik, 2-5 hét közé esik a szállítási idő. A termékre megérkezési garanciát vállalok.
A fizetésre 2 hét áll rendelkezésre, kérem eddig átutalni a szállítási díjjal terhelt összeget, amely minden esetben szerepel a terméklapon. Az esetek 95%-ában 4 héten belül megérkezik a termék, de a hosszú út miatt előfordulhat kissé hosszabb szállítási idő.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2017-06-17 11:33 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése