2018. június 26., kedd

Roland UA-M10 USB hangkártya - Jelenlegi ára: 39 000 Ft

Újszerű, érintetlen termék, dobozában.  
Több, mint 2 év garival.
Zseniális kis szerethető fémházas, masszív cucc, atomstabil kártya win és osx alatt egyaránt
Hozzáteszem kategóriáját meghazudtoló teljesítménnyel bír, meglepően pontos hangja van.
Bolti ára (97. 000 Ft) 
Egyáltalán nem használtam
(természetesen ki volt próbálva, tökéletesen működik)
- hátha valakinek hasznosabb tudna lenni.
Támogatott platform
Windows , Mac
Interfész típusa
USB 2. 0
Analóg bemenetek 
Nincs
Analóg kimenetek 
4
Mikrofon bemenetek 
Nincs
Fejhallgató kimenetek
1
DSP effektek
Nincsenek
Digitális bemenet
Nincs
Digitális Kimenet
Nincs
Max. Mintavételi frekvencia
192kHz
Max. Mintavételi bitmélység
32 bit
Bus Powered 
Igen
Word Clock
Nem
Nettó súly
130 g
Bruttó súly
300 g
A lehető legjobb hangminőség - vidd magaddal akárhová
A zenei feladatok sokáig szorosan a stúdióhoz kötődtek - azonban a mobil eszközök elterjedésével bárhol rögzíthetjük és tökéletesíthetjük ötleteinket. A hangminőség terén azonban kompromisszumot kellett kötni - de a Roland Mobile UA segítségével többé nem kell a mobilitásért feláldoznunk a felbontást és részletességet.  
Audiofil hangminőség - PCM és DSD formátumok támogatásával
A Mobile UA őszintén adja vissza minden hangi tulajdonságát a forrásunknak - kiemelkedő segítséget nyújtva mixing és editálási folyamatoknál. A csúcsminőségű USB audio interfész igazán akkor mutatja meg, mire is képes, amikor nagyfelbontású felvételeken használjuk ki képességeit. PCM (352. 8kHz-ig) és DSD (egészen 5. 6MHz-ih) támogatottságával és 32-bit floating bit mélységgel egyedülálló minőségben adja vissza felvételeinket DAW-unkból. 2. 8 illetve 3. 1 MHz DSD audio-forrásokon pedig resampling nélkül élvezhethetjük felvételeinket.
Szabadalmaztatott S1lki DSP-technológia a legtökéletesebb hangzásért
A Mobile UA elképesztő részletessége és felbontása már azonnal észrevehető - kivételesen precíz és lineáris leképezést biztosít, elkerülve minden zavarosságot - mely a Roland szabadalmaztatott "S1LKi" (silky) technológiája révén vált elérhetővé. Közel tökéletes feltételeket létesít a DA konverzióhoz, függetlenül a mintavételezési frekvenciától.  
Prémium fejhallgató-erősítő kiemelkedő teljesítménnyel
A Mobile UA sztereó fejhallgató-erősítője 158mW teljesítményt képes leadni minden csatornán, mellyel egyedülálló kimeneti jelszintet képes biztosítani, könnyedén meghajtva bármely fejhallgatót. Színpadon, vagy egyéb nagy hangererőt igénylő helyzetekben nincs többé szükségünk keverőre vagy külső fejhallgató-erősítőre, hogy biztosítsuk a megfelelő hangerőt - precíz monitorozást kapunk bármilyen környezetben.
Rugalmasság a különféle zenei felhasználásokhoz
A Mobile UA négy különböző kimeneti konfigurációt biztosít, melyet a leggyakoribb szükségletek alapján alakítottak ki. Az alapvető kétcsatornás módban két sztereó kimenetet biztosít, ugyan azzal a jellel, míg a négycsatornás módban két független sztereó csatornát kapunk, mely segítségével biztosíthatjuk a monitorozást is, vagy metronómot - bármit, igényeink szerint.
Megbízható alacsony latency
A Roland VS Streaming technológiája révén rendkívül alacsony latency jelentkezük minden modern zenei alkalmazással. A Mobile UA a lehető legnagyobb hatékonyságot biztosítja, mialatt nem terheli le A CPU-t. ASIO és Core Audio témogatéséval a legtöbb DAW és lehallgatási platformmal azonnal a legjobbat nyújtja.


Jelenlegi ára: 39 000 Ft
Az aukció vége: 2018-07-17 08:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése