2019. január 27., vasárnap

Yellow Rose - Cellular liposzóma bio szérum növényi őssejtekkel 12x3 ml - Jelenlegi ára: 9 990 Ft

Otthoni bõ rápoláshoz 12 napos intenzív kúra ajánlott (reggel és este a ½   ampulla tartalmát alaposan belemasszírozni a bőrbe, ezután a bõ rtípusnak vagy a professzionális kezelésnek megfelelõ lakossági krém használata javasolt).
Késõ bbiekben, a bõ r állapotának fenntartásához hetente 1-3 ampulla használata javasolt.                  
LIPOSOMES   BIO-SERUM   REVITALISANT növényi õ ssejtekkel.
0% parabén  
Tartalmaz liposzómákat, amelyekben antioxidáns hatású Q10 koenzim, karnitin, E-vitamin, feszesítõ, tonizáló hatású Centella Asiatica és ránctalanító, izoflavonoidokban gazdag lóhere kivonatok és növényi õ ssejtek vannak zárva.
Védi a sejteket, javítja az oxigén ellátásukat. A kollagén szintézisét stimuláló pentapeptidekben, a ránctalanító hatású glikoproteinekben, a hidratáló hatású hyaluronsavban gazdag szérum kiváló bõ röregedést gátló készítmény. Az allantoin, a panthenol és az uborka kivonat védõ, nyugtató hatásúak.
• Az ampulla kiválóan kiegészítheti a CELLULAR és más  professzionális  kezeléseket. Vigye fel a kezelt bõ rfelületre és finoman masszírozza be.               
Korosztály 30+
Bőrtípus Minden bõ rtípus
Fő hatás Anti-ageing
Kiszerelés 36 ml
Hatás Otthoni bőrápoláshoz 12 napos intenzív kúra vagy professzionális kezelés kiegészítéseként.
Használati javaslat Vigye fel a kezelt bõ rfelületre és finoman masszírozza be. A hatásfok növeléshez javasolt az ultrahang használata.


Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2019-02-16 22:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése