2019. december 28., szombat

Cooler Master fájlszerver NAS egyedi file server Intel Atom cpu extra alacsony fogyasztás - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Eladó a képen látható egyedi építésű , extra alacsony fogyasztású számítógép , NAS
Én szervergépnek építettem , 0-24-ben ment évek óta . A benne lévő intel atom n3050 TDP-je ( fogyasztása ) 6W  , hogy lehessen mihez hasonlítani a népszerű használt gépekben pl i5-2400 van , ezek TDP-je 95w , de modern i5-9400-nak is 65w ehez képest a 6W nagyon jo még ha éjjel nappal is megy a villanyszámla meghálálja. Ajánlom pl torrentre ezt futtatni és ha közben akarsz egy gépet amiről bármikor elérheted a fotókat , videokat egyszóval fájlszerverre , NAS-nak kiválló.
Pendriveről futhat róla freenas , vagy akár win10 is . Normál ddr3-al bővíthető. Két sata kártya van benne így összesen 8db sata és két esata porton keresztül bővitheted . Nekem 7 hdd volt benne egyszerre .
Egy PCIexpress foglat maradt üresen ebbe mehet vga kártya ha házimozi pc-t szeretnél vagy további sata kártya. A házba felülre a hdd boxba 4db 3, 5-es HDD fér ennek saját ventillátora van és ahogy a foton is látszik lejebb gyorcsatlakozoval további 5db 3, 5-es HDD rakható és még így is marad hely mondjuk ssd-nek. A Cooler Master Elite ház egész eleje rácsos tehát az alsó 5 hdd elé is rakható plusz venti vagy a ház hátuljára ha a hdd-k folyamatosan mennek és kell a szellőzés , bár otthoni célra fogyasztás szempontbol érdemes az energiagazdálkodásban beállítani hogy kapcsolja ki a hdd-t amelyik nem megy így se ventillátor nem kell se az áramszámla nem száll el.  
cpu : Intel Atom N3050
ram : 0 GB ddr3
HDD : 0 GB 
USB 2, USB 3 , ps2 , vga , soros , párhuzamos , hdmi , esata , gigabit ethernet
Nézd meg többi termékemet is , hátha találsz még valamit : ) 

Jelenlegi ára: 15 000 Ft
Az aukció vége: 2020-01-18 01:09 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése