2020. június 25., csütörtök

2,4 GHz-es vezeték nélküli DVR monitor készlet kamerával, 4 csatornás, Sygonix 37370A1 - Jelenlegi ára: 76 990 Ft

Az ellátás és a megrendelések teljesítése zavartalan a koronavírus-helyzetben is.
2, 4 GHz-es vezeték nélküli DVR monitor készlet kamerával, 4 csatornás, Sygonix 37370A1
Termék azonosító: 380244
2, 4 GHz-es vezeték nélküli DVR monitor készlet kamerával
Monitor beépített digitális felvevővel
Max 4 kamerára bővíthető
Egyszerű és gyors telepítés és beállítás
Egyszerű és gyors - az Ön saját videófelügyeleti megoldása pillanatok alatt felszerelve
Mivel a betörések és lopások folyamatosan növekvő száma következtében mind fontosabbá válik a személyek tulajdonának hatékony védelme. Különösen a nehezen belátható ill. kritikus területek (pl. bejáratok, hátsó ajtók, mélygarázsok) vannak veszélyeknek kitéve. A Sygonix vezeték nélküli kamerarendszer segít Önnek nemcsak abban, hogy a betörőket elijessze, és a tényállást kiderítse, hanem az otthonának ismét megadja a biztonság tudatát.
Mindig készenlétben
A készletet úgy tervezték, hogy a megfigyelendő területet mindig szemmel tudja tartani. . A mozgás által vezérelt rögzítés segít abban, hogy a meglévő tárolóhelyet lehetőleg optimálisan kihasználja, és csak azokat a mozzanatokat vegye fel, amelyek fontossággal bírnak. A külső kamera infravörös éjjellátási funkcióval és automatikusan kapcsoló IR LED-ekkel éjszaka és a legmélyebb sötétségben is lehetővé teszi felvételek (fekete-fehérben) készítését. Ezzel az Ön felügyeleti rendszere napi 24 órás, évi 365 napos szolgálatban van az Ön őrzésére!
Mindenkinek megfelel
Az egyszerű elrendezésnek és a digitális rádiós átvitelnek köszönhetően ez a rendszer bárki által a legrövidebb időn belül telepíthető és üzembe helyezhető. Mivel a monitor és a kamerák között nincs szükség bonyodalmas kábelezésre, különösen alkalmas a rendszer már meglévő épületekben az utólagos beszerelésre. Az IP65 védettségnek köszönhetően majdnem mindenütt telepíthető kamera videójele vezeték nélkül vihető át rádiós úton a monitorra. A rendszer ezen kívül rugalmasan illeszthető a felhasználó igényeihez, mivel mindenkor max. 4 kamerára bővíthető.
Szemrevételezés, rögzítés, lejátszás
Ennek a felügyelő készletnek a "szíve" a színes TFT monitor, levehető antennával. A monitor egységbe beépített digitális rekorder D kártya nyílással rendelkezik (max. 64GB, kártyát nem szállítunk vele), a felvételek helyi tárolására. Mivel minden felvétel helyi, és nincs szerveren tárolva, ezek az Ön számára mindig és mindenkor közvetlenül a monitor egységről érhetők el, internet kapcsolat nélkül is. Ezen kívül egy AV kimenet is van, amellyel lehetősége nyílik a videójelnek egy második monitorra vagy egy második digitális videórekorderre való továbbítására.
Jellemzők:
Monitor ? Levehető antenna ? SDHC kártyanyílás (max. 64 GB, nem szállítjuk vele) ? AV kimenet jel továbbadáshoz másik monitoron vagy DVR-en ? Kamera ? HD felbontás ? Infravörös éjjellátás ? Beépített mikrofon.
Műszaki adatok:
Alkalmazási terület: Kültér ? Csatornák: 4 ? Felbontás (max. ): 1280 x 720 pixel ? Felvétel üzemmód: Mozgásészlelés, null, Idővezérelt ? Frekvencia: 2. 4 GHz ? Fényérzékenység infrával: 0 lx ? Gyújtótávolság: 4, 3 mm ? Infra hatótáv (max. ): 8 m ? Max. hatótáv (szabad területen): 200 m ? Megfigyelőkamera típus: Vezeték nélküli távfelügyeleti készlet ? Méret (adó): 80 mm ? x 100 mm ? Méret (vevő): 183 x 136 x 30 mm ? További műszaki adatok:
Monitor ? Felbontás: 800 x 480 pixel ? Képátmérő: 17, 78 (7") ? Kamera ? Védettség: IP65 ? Hőmérséklet tartomány: -20° C ... +60° C ? Az infravörös LED-ek száma: 24 ? Üzemi feszültség: 5 V/DC ? Érzékelő méret: 6. 35 mm (1/4") ? Érzékelő típus: CMOS
Szállítás tartalma:
Monitor egység ? Külső kamera ? antenna ? Távirányító ? Szerelési tartozékok ? Hálózati adapterek ? Használati útmutató.
Mennyiség: 1 db(Egységár: 76 990 Ft/db)
Státusz
Rendelhető
Szállítási idő
5-7 munkanap
Vidéki PPP-ra a szállítás +1 munkanap!
Szállítási díjak
lásd a SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK fül alatt
Fizetési módok
UtánvétElőre utalás


Jelenlegi ára: 76 990 Ft
Az aukció vége: 2020-06-25 23:58 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése