2020. október 15., csütörtök

Saláta-Babyleaf Dina /50mag/ NÖV.-009 - Jelenlegi ára: 250 Ft


"Lettuce Babyleaf - Dina"
A fajtaválaszték az összes fejlett a baba levél termelés. Minden funkció kiváló szín és textúra, valamint a magas szintű lisztharmat rezisztencia. Mindezek a fajták alkalmasak a teljes fej termelés. Ezek a termékek külön is használható, keverni más baba leveles saláta fajták, vagy építeni szabott baba levél keverékek.
Saláta jól reagálnak a termékeny talaj feltételeket. Talaj index N, P, K kellene alkalmazását célzó extra magnézium szükséges. Cél a pH-érték 6, 5 - 7 (6. 0 tőzeges talaj)
A hosszú szezon fajta, koca-től március 3 hetente, tömb vagy közvetlen, amíg a július végéig. Vessük magvak vékonyra 13mm mély fúrók 30cm (12in), kivéve a talaj, amelyet jutalékos egy finom földművelés.
ű Mivel a növények sekély gyökerezik, ügyelni kell annak biztosítása érdekében, a növények megfelelően öntözik, de nem túl öntözik rootként károsodása / gombásodás bátorítani fogják.
Kísérje figyelemmel termés gondosan betegség tünetét, és kezeljük egy alkalmas kémiai szerint a gyártó ajánlásainak
Minden mag szállítjuk légmentesen lezárt fóliában csomagok maximális élettartamát a magok teljes vetési és növekvő utasításokat a címkén..
Kérem kattintson a felhasználónevem mellett i+ gombra, vagy az alábbi linkre:
Bemutatkozás, szállítási feltételek:
A rendeléssel egyidejűleg kijelenti, hogy az ott leírtakat elolvasta és elfogadja!  
1 ADAG 50 MAGOT TARTALMAZ!
 
  
 
 
LÁTOGATÁSOD KÖSZÖNÖM, VÁRLAK MÁSKOR IS!
 
 


Jelenlegi ára: 250 Ft
Az aukció vége: 2020-10-15 17:12 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése