2021. február 26., péntek

1408 Karl Glaser Ezüstözött C fuvola - Jelenlegi ára: 59 900 Ft

A Karl Glaser bejegyzett német márka. Termékeiket vezető gyártók, Koreában és Kínában állítják elő. Minden termék szigorú ellenőrzés alá esik, ez biztosítja a magas színvonalú minőséget.
A termékeiket a kiváló játszhatóság, kezelhetőség jellemzi. Ezt ma már több mint 10. 000
elégedett zenész igazolja.
Minőségi kezdőhangszer, de haladók második hangszereként is ajánlott. Ez a fuvola nagyon olcsó, de semmi esetre sem egy silány hangszer! Jó az intonációja, szép egyszerű reakcióval rendelkezik, erőteljes mechanizmusa gyors sikerélményt biztosít, így első osztályú oktató eszköz, ideális a tantermi oktatáshoz. Ez a fuvola számtalan németországi zeneiskolában jelen van.
Műszaki adatok: ˝Karl Glaser˝ standard-line (hasonló, mint a Yamaha YFL211) C - ezüstözött nyittt lyukú fuvola, E - Mechanika ofszet - G tű acél rugók.
A termékre 1 év Németországban érvényesíthető jótállás van.
Csak rendelésre! Csere nem aktuális. Gyári új, számlával !
Kérjük, a nevünk mellett  található i+ ikonra kattintva, olvasd el a cégünkről szóló külön információt !
Kérjük, hogy a nem regisztrált, ellenőrizetlen, értékeléssel nem rendelkező, komoly szándék nélküli érdeklődők ne licitáljanak, mert a merghiúsult üzletek rengeteg felesleges munkát és bosszúságot okoznak.  Regisztráció nélküli, vagy legalább 5 pozitív értékeléssel nem rendelkező vásárlót csak előre utalással szolgálunk ki !

Jelenlegi ára: 59 900 Ft
Az aukció vége: 2021-02-26 16:30 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése