2021. szeptember 28., kedd

Fittprotein Hyaluron 400mg 30db - Jelenlegi ára: 3 690 Ft


Márka:
Fittprotein
Szállítási idő:
1-3 munkanap
Árukereső. hu Szállítási Idő:
1-3 munkanap
A szépségápolás egyik alapkövének számító hyaluronból a piacon kiemelkedően extra magas adagot, 400mg-ot tartalmaz kapszulánként! A hyaluron támogathatja a bőröd feszességét és megfelelő hidratáltságát!
A hyaluron egy olyan természetes fehérje, amit a modern szépségápolásban már hosszú évek óta sikeresen alkalmaznak. Nem csoda, hiszen kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, és a szervezetünkben, kötőszöveteinkben is megtalálható, élvezzük számos pozitív tulajdonságát.
Természetes módon a saját szervezetetünk is előállítja. A hialuronsav legnagyobb mértékben a bőrben, a szemben és az izületekben fordul elő. Ezért is lehetséges, hogy a szépségiparban és a sportolók körében terjedt el.
Fittprotein Hyaluron 400mg 30db
400 mg hyaluront tartalmaz kapszulánként! 1 kapszula elég naponta, mely könnyen lenyelhető! Mérete miatt könyen magaddal viheted.
Hatóanyag egy napi adagban (1 kapszula):
- Hialuronsav 400 mg
Felhasználási javaslat:
Fogyassz naponta 1 kapszulát.
Összetevők:
Hialuronsav (nátrium-hialuronát), kapszula anyaga: zselatin, színezék: titán-dioxid.
30 kapszula egy flakonban, 1 flakon 30 napi adagot tartalmaz. 30 db kapszula nettó tömege: 15, 6 g
O. É. T. I. notifikációs szám: 26343/2021
Figyelmeztetés!
A leírt termékinformációk a gyártóktól, forgalmazóktól, valamint nyilvánosan fellelhető szakkönyvekből, weboldalakról és tájékoztatókból származnak.
Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak semmiféle betegség diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy annak megelőzésére. Szükség esetén (például vényköteles gyógyszerek szedése esetén) konzultáljon kezelő orvosával! A leírt jellemzők, hatások egyéntől függően változhatnak. A felsorolt hatásokat klinikai vizsgálatok nem igazolják, azokat a gyártói ajánlás, valamint fogyasztói visszajelzések alapján, tájékoztató jelleggel közöljük!
Az étrend-kiegészítők nem pótolják a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!

Jelenlegi ára: 3 690 Ft
Az aukció vége: 2021-09-28 23:55 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése