2021. október 28., csütörtök

Edifier X3 vezeték nélküli fülhallgató TWS, aptX (fehér) - Jelenlegi ára: 11 390 Ft

Hallgasson zenét akár 5 órán keresztül is lemerülés nélkül az Edifier vezeték nélküli vízálló fülhallgatóval és élvezze a kiváló minőségű hangzást és stabil Bluetooth kapcsolatot.
Leírás
Márka: Edifier
X3 modell
Bluetooth: 5. 0 verzió
Bluetooth profilok: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Lejátszási idő: Körülbelül 5 óra (fülhallgató) + kb. 15 óra (töltőtok)
Bemenet: DC 5V 60mA (fülhallgató), DC 5V 500mA (töltőtok)
Frekvencia válasz: 20Hz-20kHz
Érzékenység: 95dB
IPX5 védelmi szint
A megérdemelt megbízható kapcsolat
Az aptX kodek felelős a kiváló hangminőségért és a megbízható kapcsolatért. A Bluetooth 5. 0 emellett stabil és gyors jelátvitelt biztosít, és csökkenti az X3 energiafogyasztását, ami hosszú akkumulátor-élettartamot eredményez. A fülhallgató párosítása egyszerű. Csak vegye ki őket a tokból, és azonnal automatikusan csatlakoznak.
Az Ön igényeinek megfelelően
A fülhallgató ergonómikus kialakítása és könnyű súlya azt jelenti, hogy hosszú órákon keresztül kényelmesen használhatja őket - tökéletesen illeszkednek a fülébe anélkül, hogy kidőlnének és nem okoznak kényelmetlenséget. Az IPX5 vízállósága azt jelenti, hogy a szabadban vagy az edzés során is nagyszerűek - az izzadságcseppek vagy az eső nem jelent veszélyt rájuk. A stabil jel és a CVC 8. 0 zajcsökkentés lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen körülmények között szabadon kommunikálhasson családjával, barátaival vagy munkatársaival.
A legfontosabb funkciók mindig elérhetőek
Minden fülhallgató érintőpanellel van ellátva. Néhány gyengéd megnyomással például telefonhívásokat kezdeményezhet, dalokat válthat, szüneteltetheti és folytathatja a lejátszást, és aktiválhatja az intelligens Google asszisztenst vagy a Sirit.


Jelenlegi ára: 11 390 Ft
Az aukció vége: 2021-10-28 17:02 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése