2021. december 6., hétfő

Snoky Bluetooth Headset fülhallgató - Jelenlegi ára: 7 990 Ft

Eladó a képen látható Snoky Bluetooth Headset fülhallgató. A termék új.
3D sztereó hang
A legújabb 5. 0 Bluetooth és a 6 mm-rel nagyobb meghajtó 3D sztereó hangminőséget biztosít.
Zökkenőmentes párosítás
Vegye ki a fülhallgatót a tokból, és válassza ki a „ Snoky N8” lehetőséget a készülék Bluetooth-listájában.  A fülhallgatók másodpercek alatt csatlakoznak az eszközhöz, és legközelebb automatikusan párosulnak ezzel az eszközzel.
Hordozható töltés útközben
Az elasztikus zsinórnak és a mini méretnek köszönhetően a tokot a zsebében hordhatja, vagy a táskájára akaszthatja tartalékként.
? Egy lépéses párosítás? Vegye ki a fülhallgatókat a töltőtokból, és az első párosítási beállítás után automatikusan csatlakozni fognak az eszközökhöz.  Monó módhoz csak az egyik fülhallgatót kell kivenni, a másikat a tokban tölteni.
? Egész napos lejátszási idő? A fülbe helyezhető Bluetooth fejhallgató 4-6 óra folyamatos lejátszást, 20 óra tartalék tápellátást a töltőtokból és 300 óra készenléti időt kínál.  Élvezze a vezeték nélküli hangzás egész napját útközben.
? Egy gomb vezérli az összeset? A nagy pontosságú gomb mindkét fülhallgatón lehetővé teszi a több funkció könnyű használatát anélkül, hogy elérné a telefont.  Ilyen például a zene lejátszása/szüneteltetése, előző/következő szám, Hangerő+/-, aktív Siri/hangsegéd és hívások fogadása/vége/elutasítása.  A Snoky N8 Bluetooth fülhallgató rendkívül könnyű, kevesebb, mint 6 g súlyával és ergonomikus kialakításával maximális stabilitást és kényelmet biztosít a füle számára edzés közben.
? IPX7 vízálló? A vezeték nélküli fülhallgató elég masszív ahhoz, hogy ellenálljon az izzadságnak, az enyhe esőnek és a víz fröccsenésének.  A Snoky N8 tökéletes társat kínál edzőteremben, szabadban és utazás közben.  A mindkét fülhallgatóban található beépített mikrofon lehetővé teszi a kihangosított hívások élvezetét és a hangasszisztenst egyetlen vagy mindkét fülhallgatóval.

Jelenlegi ára: 7 990 Ft
Az aukció vége: 2021-12-06 18:09 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése