2020. május 27., szerda

Amikor beköszönt a világvége, avagy az igazság az - Jelenlegi ára: 4 819 Ft


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a lira. hu online könyváruház csapata.
Áruházunk közel 50 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
A megrendelt könyveket házhozszállítással veheti át. A szállítási díj 999 Ft, 10000 Ft felett pedig ingyenes Magyarország területén.
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
1211927
Benyó Piros
Amikor beköszönt a világvége, avagy az igazság az Igazságról
Létezik-e Isten? Léteznek-e angyalok? Van-e mennyország vagy pokol? Miért dúlnak már az emberiség kezdete óta háborúk a Földön? Apropó, emberiség... Valóban az evolúciónak köszönhetjük létezésünket, ahogyan azt Darwin állította, vagy teremtés eredménye a Föld népessége? Létezik-e a bennünk rejlő bűn? Ha igen, mit takar, genetikailag van-e az emberbe kódolva, vagy szerzett? Esetleg egy kitalált fogalom, hogy az embereket manipulálni lehessen vele? Mi a köze az ember származásának, a benne rejlő bűnnek, vagy másképp fogalmazva, rosszra való hajlamának a világháborúkhoz, az ózonlyukhoz, vagy a fukusimai földrengéshez és atomkatasztrófához? Van-e egyáltalán köze hozzá, vagy ezek az események csupán a "véletlen" művei? Visszafordítható mindez, vagy az emberi faj kihalásra ítéltetett? Most megkaphatjuk az oly régóta keresett válaszokat Benyó Piros a világot és annak történéseit szenzációsan új szemszögből vizsgáló kötetéből!
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Házhozszállítás
A szállítási díj a rendelés értékétől függ: 5000 Ft alatt 799 Ft, 5001-10000 Ft között 599 Ft, 10000 Ft felett ingyenes az ország egész területén.
Köszönjük, hogy bennünket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A lira. hu csapata


Jelenlegi ára: 4 819 Ft
Az aukció vége: 2020-05-27 13:21 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése