2020. május 28., csütörtök

Baby Design Walker Lite sport babakocsi - 09 Brown 2016 - Jelenlegi ára: 43 990 Ft

2019. 12. 20-tól leadott rendelések 2020. 01. 06-án kerülnek feldolgozásra.
Megértésüket köszönjük!
Színválaszték:
#a37750
Márka:
Baby Design
Korcsoport:
6 hónapos kortól
Baby Design Walker Lite sport babakocsi
Masszív, de mégis könnyű vázszerkezetével a nehezebb terepeken is jól használható sport babakocsi. Praktikus funkciók, szuper tartozékok! A Baby Design márkáról: a lengyel cég sikere a megbízhatóságon, ergonómián, és a modern kialakításon alapszik. Ár-érték arányban tökéletes, termékeik megfelelnek az európai szabványoknak. Kényelmes, egyszerű, megbízható és rendkívül biztonságos termékek kínálata.
INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL!
Baby Design Walker Lite lapra csukható sport babakocsi Kiknek ajánljuk? Ha fontos, hogy a sport babakocsid praktikus funkciókkal rendelkezzen, de közben minden terepen könnyen kezelhető és fordulékony legyen, akkor a Walker Lite remek választás lesz számodra! Az ülése nagyon kényelmes, párnázott, a pohártartós karfát és a szuper tartozékokat pedig imádni fogjátok a kicsivel! Jellemzői: A népszerű Baby Design Walker sport babakocsi könnyebb szerkezettel és divatos színekkel, hogy minden igénynek megfeleljen! Masszív vázszerkezet jellemzi, mely akár egy kézzel, egy mozdulattal lapra csukható. Könnyedén magatokkal vihetitek az autóban, de a tárolással sem lesz gond, a legkisebb lakásban is kényelmesen elfér és nem lesz útban.
Könnyen irányítható babakocsi, hiszen bolygósítható-fixálható első kerekekkel rendelkezik, így a macskakövön, szűk utcákban és zsúfolt bevásárlóközpontokban is ügyesen tudsz vele manőverezni.
5 pontos biztonsági öv és puha vállpántok biztosítják babád kényelmét.
Háttámlája több fokozatban dönthető, extraként pedig puha fejtámlával látták el, hogy a kicsi teljes kényelemben nézelődhessen vagy aludhasson a séták alatt. Vastagon párnázott ülőfelületével kényelmes a hosszabb utakon is. Állítható a lábtartó magassága is.
A karfája tálcás, pohártartós kialakítású, valamint a tolókar alatt szintén egy tálca ad helyet a baba vagy akár a mama legfontosabb dolgainak. Kupolája cipzárral bővíthető és állítható, nagy méretű, vízálló kémlelőnyílással rendelkezik, hogy útközben is szemmel tarthasd babád.
Hatalmas bevásárlókosarába minden szükségeset magatokkal vihettek.
Ergonomikusan kialakított tolókarja révén egy kézzel is irányítható és kényelmes lesz az anyukának is a hosszabb séták során.
Sport babakocsikra nem jellemző, jó felszereltséggel rendelkezik!
A gyártó számtalan praktikus tartozékot ad ajándékba a babakocsihoz, melyek igazán tökéletessé teszik a Baby Design Walker Lite-t!
Tartozékok:
- esővédő - lábzsák - kupola - bevásárló kosár - pohártartós, tálcás karfa - tálca a tolókar alatt
Vásárolható tartozékok: pelenkázó táska, szúnyogháló, babakocsi játék, napernyő
Mérete: kinyitva: 102x87x54 cm összezárva: 37x86x54 cm ülőrész: 45x22x33 cm kerekek átmérője: 17 cm (első) és 19 cm (hátsó)

Jelenlegi ára: 43 990 Ft
Az aukció vége: 2020-05-29 06:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése