2020. szeptember 30., szerda

AKAI AM35 CSÚCS MINŐSÉGI ERŐSÍTŐ ELADÓ! - Jelenlegi ára: 34 900 Ft

AKAI AM35 CSÚCS MINŐSÉGI ERŐSÍTŐ ELADÓ MÉLYEN ÁRA ALATT. KIS HIBÁJA VÉGETT! A FELVÉTEL KIMENETI KIVÁLASZTÓ KAPCSOLÓ TENGELYE ELTÖRT, DE EZT AMÚGY SE HASZNÁLJUK! AZ ESZTÉTIKÁJÁN MEG NEM LÁTHATÓ!
A képeken és vieón is láthatod megkímélt állapotát. De sajnos szállítás során sérült, ezért ilyen olcsó!
Hangja mindent feledtett!
Specifications
Power output: 2X100 watts per channel into 4? (stereo)
Power output: 4X70 watts per channel into 8? (stereo)
Frequency response: 5Hz to 100kHz
Total harmonic distortion: 0. 005%
Input sensitivity: 2. 5mV (MM), 150mV (line)
Signal to noise ratio: 89dB (MM), 100dB (line)
Channel separation: 50dB (line)
Output: 150mV (line)
Speaker load impedance: 4? to 16?
Dimensions: 425 x 156 x 370mm
Kedves  Vásárlóim!
A KÉPEKEN ÉS VIDEÓN LÁTHATÓ ÁLLAPOTU! EBBEN AZ ÁLLAPOTBAN FOGOD MEGKAPNI GONDOS CSOMAGOLÁSBAN! ILL SZEMÉLYES ÁTVÉTELNÉL TELJES TESZTLEHETŐSÉGET BIZTOSÍTOK!
Kérem mindenki megértését a következőkben és, csak akkor licitáljon, ha elfogadja az alábbiakat  
- Postai utánvétet nem vállalok, ezért utánvéttel nem postázok !  
- E-mailban is adja meg a pontos címet, ahova az árut küldhetem. A nem megfelelő, vagy hibás cím megadásból eredő hátrányok, károk a vevőt terhelik !  
- Árut csak akkor indítok útnak, ha a pénz fizikailag is az általam e-mailban küldött és megnevezett számlára megérkezett.  .   
Fontos! Garanciát-szavatosságot, hirdetett termékeimre nem vállalok! Viszont Itt nem zsákba macskát vásárol! A posta előtt videofelvétel készül minden termékemről, melyet a You-tube-ra feltöltöm, és megtekinthető működése- állapota! Az esetleges szállítás során keletkező sérülésnél is a szállítmányozó felé felhasználható, ha megfelelő szállítási módot választottál,   ” pl törékeny”! Szóval, ha megkapod is olyannak kell lennie, mint most, amit a képen látsz! Licites termékeimnél, érvényes licit után, kérheted az aukció zárását, hogy ne keljen akár több hetet várni a hirdetés lejártáig! A szállítást illetően a vevőé a választás, kivel és hogy kéri, és a felelősség egyaránt, mert erre garanciát nem vállalok!  Ahogy rendeled tőlem, úgy és olyan formában küldőm, ha kell törékenyként! Alaposan becsomagolva küldőm!
Kérek mindenkit, hogy ezek tudatában licitáljon!  
A licitet úgy tekintem, hogy mindenki aki licitált, elolvasta, megértette, és magára nézve kötelező érvényűnek elismeri a fenti licitálási feltételeket!
A "Licitálok" gomb lenyomásával, A Polgári Törvénykönyv szerinti vételi ajánlatot tesz! (egy szerződést ír alá! ) Csak abban az esetben kattintson rá, ha eleget tud tenni a vásárlási kötelezettségnek!


Jelenlegi ára: 34 900 Ft
Az aukció vége: 2020-09-30 15:37 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése