2020. szeptember 30., szerda

Magas, barna férfi felemás cipőben - szinkronizált v. - Tom Hanks, Lori Singer, Carrie Fisher - Jelenlegi ára: 3 490 Ft

Tökéletes állapotban lévő DVD, karcmentes lemez!
Hang (borító alapján): magyar, angol, lengyel, francia, olasz, német, spanyol
 Felirat (borító alapján): magyar,  angol, bolgár, dán, finn, francia, holland, német, norvég, olasz, spanyol, svéd, görög, horvát, török
Magas, barna férfi felemás cipőben
(The Man with One Red Shoe)
Rendező:  Stan Dragoti
Szereplők:  Tom Hanks, Lori Singer, Dabney Coleman, Carrie Fisher  
Leírás:
A klasszikus francia vígjáték (Magas szõ ke férfi felemás cipõ ben) amerikai változatában Pierre Richard szerepét nem kisebb sztár veszi át, mint Tom Hanks! Cooper, a CIA helyettes vezetõ je megelégelte, hogy örökké második maradjon a ranglétrán, ezért határozott mozdulatokkal fúrni kezdi fõ nökét, Ross-t. Azonban a fõ nök sem most lépett le a falvédõ rõ l, ezért elhatározza, hogy jól megleckézteti Coopert. Ügyesen elhíreszteli, hogy egy, a CIA jövõ je szempontjából kulcsfontosságú szuperügynök érkezik délután repülõ vel a városba. Cooper természetesen lecsap a hírre, és elhatározza, hogy mindent megtud a titokzatos idegenrõ l. A reptéren Ross embere véletlenszerû en választ ki valakit a tömegbõ l, Cooperék tehát egy mit sem sejtõ civilre tapadnak rá. A kiválasztott nem más, mint a szórakozott hegedû mû vész, Richard, aki hegedû tokjával és felemás cipõ jével rendesen megzavarja követõ it, akik még egy csinos beépített ügynöknõ t is a nyakára küldenek kémkedni.
Extrák:
-
Személyes átvételre szinte minden nap, reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem vegye figyelembe, hogy CD-t és DVD-t kizárólag csak bélelt borítékban, ajánlott küldeményként tudunk felelősséggel feladni.
Postázást kizárólag átutalásos, előre fizetés esetében vállalunk!
FoxPost sajnos nincs a közelünkben, ezért csak hetente egyszer tudjuk vállalni, hogy elmegyünk oda. Amennyiben ezt a módszert szeretné választani, akkor elképzelhető, hogy pár napot várnia kell a feladásra

Jelenlegi ára: 3 490 Ft
Az aukció vége: 2020-09-30 23:14 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése