2020. szeptember 24., csütörtök

Easybob-Bobob márkájú,semleges drappos színű,újszülött autósülés:0-13 kg-os súlycsoportos - Jelenlegi ára: 14 548 Ft

Eladó egy Easybob-Bobob márkájú, csecsemő autósülés, 0-13 kg-os súlycsoportos.
Az autósülés használható önállóan is, de bármilyen karfás babakocsival kompatibilis, mert rajta van a hátulján a karfához való félkör kiképzés. Mi használtuk a babakocsival is, amely szintén eladó.
Az ülés huzatának színe semleges drappos színvilágú, könnyen levehető és mosható, plüssös anyag, puha tapintású, hamar szárad mosás után.
Az ülés maga 0-13 kg-os súlytartományban használható, de mikor már tudott fixen ülni a gyermekem, 8 hónapos kora körül, akkor mi váltottunk egy nagyobb gyermekülésre. Akkor már hordozni is nehéz volt benne és a súlya is nehéz volt. Maga az ülés egyébként könnyű.
Az ülés lengőkarja, speciálisan 5 állásban állítható. Az elsőnél fent van a kar, ekkor hordoztuk benne a gyermeket. A középső állásnál , mikor már nagyobb a baba, akkor saját magát tudja benne ringatni ill. pl.: etethető benne. A leghátsó állásnál le lehet fixálni akart, evvel az ülés is stabil lesz, nem hintázik. A legelső állást akkor kell használni, amikor az ülést az autóba kötjük be. Ilyenkor maga a kar ér hozzá az autó üléséhez, így helyet biztosít a pici baba lábainak. A másik leghátsó állásnál pedig szinte ül a gyerek benne. Ezt az állást akkor ajánlom ha nem izgő, mozgó a gyermek és már 3-4 hónapos, mert akkor megül benne.
Az öve eredeti 3 pontos automata öves, amelyet kettő helyre lehet befűzni az vázba, attól függően , mekkora már a kisbaba.
Az ülés úgynevezett kagylós típus, tehát amikor benne van a csecsemő, akkor szinte fekszik benne, nem a "szögletes" fajta. Kényelmesen tud aludni és utazni benne a gyermek, anélkül, hogy "törést" okozna neki a derekánál, gerincénél. Én direkt ilyen típust kerestem.
Az ülésen alul kitámasztó van, ezt célszerű használni, ha letesszük az ülést a földre, asztalra és egyszerűbb is, mert nem kell hozzá állítani a lengőkart.
A gépkocsi öve nem megy keresztül a gyermeken, mert anélkül is beköthető, de ha valaki igényli a másik változat is használható.
Az ülésen hátul tárolórekesz található kisebb tárgyak, pelenka, cumisüveg stb... tárolására. Szép, tiszta, ápolt állapotban kínálom megvételre.
Napi rendszerességgel használtuk, de nagyon jó állapotban van, mert vigyáztunk rá.
Mi használtuk a babakocsinkhoz is, mert mint írtam kompatibilis a karfás babakocsikkal.
Amennyiben valaki szeretné, tudok még képeket küldeni az ülésről, mert 34 fotóm van róla.
Kérem mielőtt vásárolni szeretne, írjon nekem, mert máshol is hirdetem az autósülést !   Köszönöm.
A vételár tartalmazza önnek a házhoz szállítás díját az ország területén belül !

Jelenlegi ára: 14 548 Ft
Az aukció vége: 2020-09-24 22:01 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése